Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah
571 648 343 Dárkové poukazy Rezervace

23. 2. 2023

Jaro je tady a s ním i chystané novinky

S každým příchodem jara se v našich hlavách začínají rodit nápady, co změnit/ upravit/ vylepšit. Není lepší místo, kde umístit takovou naši nástěnku než právě tady, ať my to máme na očích a vy se máte na co těšit. Ne všechno vám můžeme prozradit už teď, abychom se neunáhlili, slíbit můžeme to, že uděláme naše maximum.  

Jaro je tady a s ním i chystané novinky
  • Mechem se zazelenala


Pokud jste naši pravidelní návštěvníci, věříme, že jste zaznamenali, co nového přibylo v restauraci. Začali jsme od konce. Prvotní myšlenka si říkala o mechové logo na zadní zdi, ovšem poté, co jsme se potkali s Denisou, Markem a Romanem z Mech levně, tak jsme mech roztáhli po celém obvodu restaurace a to hlavní gro, tedy logo, ladíme prozatím na papíře. Každopádně spolupráce s touto partii za nás vřele doporučuji.

  • Nové Á la carte menu 

    Sezónní potraviny
    , čerstvost surovin a výrobky od místních jsou klíčová slova pro naše další fungování. Budeme se snažit, abychom uspokojili vaše chuťové pohárky, nabídli vám příjemné prostředí a to všechno s úsměvem na rtech. Dali jsme si deadline do konce března, takže od dubna v novém! 
  • Velikonoce za rohem 

    U kuchyně ještě na chvíli zůstaneme. V termínu od 7.-10.4.2023 nás čekají Velikonoce a s nimi i velikonoční menu, kde nebude chybět jehněčí, špenát a vše, co k tomu patří.
    Pokud nejste místní a rádi byste s námi zůstali déle, abyste nasáli atmsoféru velikonočního Valašska, dejte nám vědět, na velikonoční víkend nám k dnešku nám zbývá posledních 8 pokojů (update: již je vyprodáno). 

  • Refresh

    Čas letí jako blesk, jsme si toho vědomi, stejně jako toho, že máme místa, která by si zasloužily refresh, proto jsme oslovili Radku z OOOOX. I když jsme na úplném počátku, věříme, že z toho něco bude a bude to velké, protože podle jejich realizací to ani jinak neumí, posuďte sami, na jejich webu toho najedete spoustu. 

  • Malé i velké věci

    Posloucháme, přemýšlíme a následně se rozhodujeme. Ne všechna vaše přání dokážeme vyslyšet, ale snažíme se o to. Ať už to jsou drobnosti nebo velké věci, na všem pracujeme. Co jsme v poslední době udělali a myslíme si, že byste to měli vědět? Tak třeba pro čtyřnohé mazlíčky a jejich komfort jsme pořídili pelíšky, ve všech apartmánech na Vás nově čeká Nespresso kávovar s kapslemi a v neposlední řadě už i pro děti máme župany, aby mohly chodit k bazénu nebo do wellness stylově přímo z pokoje. Ostatní chystané věci si necháme prozatím v našich hlavách, pokud vše půjde podle plánu, dozvíte se to za včasu :-)
  • Šetrně a udržitelně

    Velkou část loňského roku naše hlavy zaměstnávala energetická krize, vydali jsme se na cestu finančně náročnou, ale zelenou a věříme, že to je pro nás ta pravá. Začali jsme s tepelnými čerpadly, přibyl k tomu ohřev vody solárními kolektory a následovat bude fotovoltaika, která by nám měla sloužit od dubna.