Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah
571 648 343 Dárkové poukazy Rezervace

26. 11. 2023

Horal dárky pod stromečkem

Opět po roce se blíží Vánoce a na náš e-shop zamířily dárkové poukazy s vánočním motivem. Každý poukaz může být originální díky věnování, které je jen a jen na Vás. Obdarovaným udělá radost při otevření, následně při samotném využití, na které je celých 365 dní. 

Horal dárky pod stromečkem

Z čeho můžete vybírat? 

1. Dárkové poukazy na pobyty

My tomu říkáme 2v1. Darujte své drahé polovičce poukaz na pobyt a buďte jeho součástí. S naším nejprodávanějším wellness pobytem v Beskydech nešlápnete vedle. Pobyt na 2 a více nocí včetně snídaní a večeří, neomezeného vstupu do relaxačního bazénu a wellness. Navíc se již blíží otevření nové části wellness zóny s venkovním ochlazovacím jezírkem a vířivkou, odpočívárnou s krbem, ceremoniální saunou, medovou a kombinovanou saunou.

Pokud byste si rádi jen odskočili a prodloužili si jeden víkend ve dvou, sáhnout můžete po relaxační neděli v Beskydech, což je pobytový balíček na 1 noc (z neděle na pondělí) za zvýhodněnou cenu. Během pobytu Vám bude k dispozici wellness, bazén, snídaně formou bufetu a večeře taktéž formou bufetu nebo čtyřchodové servírované menu (odvíjí se od obsazenosti hotelu) . 

I pro ty, co rádi dopřejí svým rodičům zasloužený odpočinek máme řešení- aktivní pobyt pro seniory 55+. Pobyt na 3 noci i s masáži třeba od našeho maséra ze Srí Lanky. 

2. Dárkové poukazy v hodnotě

Nejste si jisti, co Vaši blízcí ocení nejvíce? Jestli si raději dají dobrou večeři při svíčkách nebo navštíví wellness a zrelaxují u masáže? Vyberte poukaz na služby hotelu. Obdarovaní si tak sami vyberou na co poukaz použijí. Vybírat můžete z poukazů od 500 Kč až do 10 000 Kč nebo kombinací různých hodnot.

3. Dárkové poukazy na wellness

Wellness Horal nejsou jen sauny. Ty tomu kralují, ale relaxovat u nás můžete i jinak. Co třeba masáž od našeho Rammiho ze Srí Lanky? Pohlazením na duši bude jeden z wellness balíčků, které v sobě skrývají ať už vybrané služby z wellness, tak také něco pro ukojení chuťových pohárků. 

 

Wellness den

Den plný relaxu a dobrého jídla. Uvolněte ztuhlé kosti, prohřejte je v saunách, rozhýbejte u plavání a za odměnu si dopřejte něco dobrého k pití a snědku. To je náš wellness den.

Do E-shopu

 

Wellness s večeří

Romantika ve dvou při svíčkách. Příjemně strávený odpočinkový večer při kterém se necháte hýčkat, užijete si relax v našem wellness a uspokojíte své chuťové pohárky v hotelové restauraci při výběru z á la carte menu.

 

Do E-shopu

Nedělní
dopoledne

Zpříjemněte si nedělní ráno tím, že pro jednou nebudete chystat snídani Vy, my ji pro Vás s radostí připravíme. Následně si užijete relax v našem wellness centru a v relaxačním bazénu.

 

Do E-shopu

 

 

Pokud jste nevybrali z našich tipů, mrkněte na celou nabídku našich poukazů na www.horaldarky.cz