Přeskočit na obsah
571 648 343 Dárkové poukazy Rezervace

26. 11. 2023

Horal dárky pod stromečkem

Opět po roce se blíží Vánoce a na náš e-shop zamířily dárkové poukazy s vánočním motivem. Každý poukaz může být originální díky věnování, které je jen a jen na Vás. Obdarovaným udělá radost při otevření, následně při samotném využití, na které je celých 365 dní. 

Horal dárky pod stromečkem

Z čeho můžete vybírat? 

1. Dárkové poukazy na pobyty

My tomu říkáme 2v1. Darujte své drahé polovičce poukaz na pobyt a buďte jeho součástí. S naším nejprodávanějším wellness pobytem v Beskydech nešlápnete vedle. Pobyt na 2 a více nocí včetně snídaní a večeří, neomezeného vstupu do relaxačního bazénu a wellness. Navíc se již blíží otevření nové části wellness zóny s venkovním ochlazovacím jezírkem a vířivkou, odpočívárnou s krbem, ceremoniální saunou, medovou a kombinovanou saunou.

Pokud byste si rádi jen odskočili a prodloužili si jeden víkend ve dvou, sáhnout můžete po relaxační neděli v Beskydech, což je pobytový balíček na 1 noc (z neděle na pondělí) za zvýhodněnou cenu. Během pobytu Vám bude k dispozici wellness, bazén, snídaně formou bufetu a večeře taktéž formou bufetu nebo čtyřchodové servírované menu (odvíjí se od obsazenosti hotelu) . 

I pro ty, co rádi dopřejí svým rodičům zasloužený odpočinek máme řešení- aktivní pobyt pro seniory 55+. Pobyt na 3 noci i s masáži třeba od našeho maséra ze Srí Lanky. 

2. Dárkové poukazy v hodnotě

Nejste si jisti, co Vaši blízcí ocení nejvíce? Jestli si raději dají dobrou večeři při svíčkách nebo navštíví wellness a zrelaxují u masáže? Vyberte poukaz na služby hotelu. Obdarovaní si tak sami vyberou na co poukaz použijí. Vybírat můžete z poukazů od 500 Kč až do 10 000 Kč nebo kombinací různých hodnot.

3. Dárkové poukazy na wellness

Wellness Horal nejsou jen sauny. Ty tomu kralují, ale relaxovat u nás můžete i jinak. Co třeba masáž od našeho Rammiho ze Srí Lanky? Pohlazením na duši bude jeden z wellness balíčků, které v sobě skrývají ať už vybrané služby z wellness, tak také něco pro ukojení chuťových pohárků. 

 

Wellness den

Den plný relaxu a dobrého jídla. Uvolněte ztuhlé kosti, prohřejte je v saunách, rozhýbejte u plavání a za odměnu si dopřejte něco dobrého k pití a snědku. To je náš wellness den.

Do E-shopu

 

Wellness s večeří

Romantika ve dvou při svíčkách. Příjemně strávený odpočinkový večer při kterém se necháte hýčkat, užijete si relax v našem wellness a uspokojíte své chuťové pohárky v hotelové restauraci při výběru z á la carte menu.

 

Do E-shopu

Nedělní
dopoledne

Zpříjemněte si nedělní ráno tím, že pro jednou nebudete chystat snídani Vy, my ji pro Vás s radostí připravíme. Následně si užijete relax v našem wellness centru a v relaxačním bazénu.

 

Do E-shopu

 

 

Pokud jste nevybrali z našich tipů, mrkněte na celou nabídku našich poukazů na www.horaldarky.cz