Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah
571 648 343 Dárkové poukazy Rezervace

28. 11. 2022

Vánoční dárkové poukazy do pár minut na našem e-shopu

Vánoce klepou na dveře a Vy si lámete hlavu s dárkem pro své blízké? Teď už nemusíte, máme pro Vás tip na dárek, který udělá rovnou dvojí radost a to poprvé při rozbalení a podruhé při samotném využití.

Vánoční dárkové poukazy do pár minut na našem e-shopu

Mrkněte na náš e-shop s dárkovými poukazy horaldarky.cz, kde najete spoustu dárkových poukazů, ať už na pobyty, wellness nebo třeba večeři. 
Na dárkový poukaz Vám rádi napíšeme věnování a zabalíme ho do stylového vánočního balení. 

Pro ty z Vás, co potřebujete dárek do pár minut máme taky řešení. Poukaz i s vánoční obálkou Vám zašleme hned po úhradě do Vašeho e-mailu.
Vám stačí si poukaz vytisknout a dárek máte do pár minut v ruce.

Jak můžete poukaz uhradit?

Kromě platby v hotovosti, platební kartou, on-line platební bránou nebo převodem můžete využít také platbu z FKSP, Sodexo (Relax, Focus, Bonus, Holiday, Active, Multi, Dárkový pass či Flexi pass). UP ( Unišek, Unišek +, šek dovolená, Cadhoc, Ebenefiy, Gallery Beta. Edenred ( Ticket Holiday, Ticket Multi, Ticket sport a kultura, Benefity Cafe, Ticket Compliments, Ticket Benefits). Benefit plus a Benefity.

 

Doručení poukazu 

Jak jste zvyklí, poukazy je možno osobně vyzvednout po předchozí objednávce na našem e-shopu. Případně můžete využít zaslání e-poukazu na Váš e-mail nebo doručení Českou poštou na adresu.
Ke každému poukazu navíc dostanete vánoční dárkové balení.

Všechny poukazy mají platnost 12 měsíců.

 

Dárkové poukazy

Skvělý dárek pro Vaše blízké

Elektronický poukaz zaplacený přes platební bránu obdržíte do pár minut.