Přeskočit na obsah
571 648 343 Dárkové poukazy Rezervace

4. 2. 2024

Otevření venkovní wellness zóny v Horalu – Opening 15. února

V Horalu to poslední dny opravdu žije a tikají nejen hodiny, ale i naše srdce. Finišujeme poslední úpravy a s radostí oznamujeme, že nová venkovní wellness zóna je téměř připravena otevřít své brány. 

Otevření venkovní wellness zóny v Horalu – Opening 15. února

Datum, které si nenechte ujít, je čtvrtek 15. února 2024 od 14:00 hodin. Připravte se na nezapomenutelný zážitek plný překvapení!

Naše nová venkovní wellness zóna byla vytvořena s láskou a pečlivostí, s cílem poskytnout Vám, našim hostům, maximální pohodlí a relaxaci. Věříme, že se zamilujete do každého detailu stejně jako my.

Jednou z hlavních aktrakcí nové wellness zóny jsou tři unikátní sauny. Ponořte se do atmosféry parní sauny, kde vás unesou relaxační tóny hudby a nádherný výhled na jezírko. Pro milovníky medu je tu speciální medová sauna, kde ochutnáte, jak život dokáže být sladký.

Milovníci autentického saunového rituálu se mohou těšit na finskou saunu s pravidelnými saunovými ceremoniály - rozvrh budeme zveřejňovat brzy.

Připravili jsme také více místa k odpočinku. Odpočívárna s hvězdnou oblohou a krbem vytváří jedinečnou atmosféru k odpočinku. Ochlazovací jezírko a venkovní vířivka pak poskytnou osvěžení a prohřátí kostí pod širým nebem.

Pro ty, kteří preferují klidnější prostředí, jsou k dispozici další dvě relaxační zóny. V hale před recepcí si můžete vychutnat kávu a objednat si lehké občerstvení z fresh baru. Druhou možností je lounge nad recepcí, kde se pohodlně usadíte třeba s knížkou v ruce do stylových křesílek a necháte se hýčkat.

Už je to 24 let od prvního otevření Horalu a čeká nás další kapitola.

Bude nám ctí, když budete mezi prvními, kteří vyzkoušejí novou relaxační perlu na cestě za naším snem.

Věříme, že díky Vaším připomínkám a přáním , které jsme dlouhodobě zaznamenávali, se nám podařilo vytvořit to pravé místo pro odpočinek.

S novým wellness přichází i další změny a novinky

  1. Nová otevírací doba Wellness
    První den ještě od 14:00 hod., ale hned ten druhý, tj. od 16.2. můžete začít svůj den relaxací, navštívit nás během dne nebo si dopřát večerní odpočinek, protože wellness bude otevřeno denně od 10:00 hod. do 22:00 hod. Tato změna platí jak pro ubytované hosty, tak i pro veřejnost.

  2. Sjednocená otevírací doba bazénu
    Bazén bude k dispozici každý den od 8:00 do 22:00 hod. Sjednotili jsme otevírací dobu pro hotelové hosty i veřejnost, abyste mohli plavat a relaxovat ve vodě podle svého rozvrhu.

  3. Saunové ceremoniály
    Naši saunéři pracují na svých playlistech, aby obohatili váš saunový zážitek něčím novým. Brzy zveřejníme rozvrh saunových ceremoniálů a jedna zpráva pro největší saunové nadšence- hledáme členy do týmu saunérů (více v sekci kariéra).

  4. Platíte pouze za čas strávený v areálu wellness
    Čas v šatnách nepočítáme. S instalací turniketů přichazí i nový režim počítání minut. Základní vstup je stále na 2 hodiny, následně se započítává každá další čtvrt hodina. 

  5. Fresh Bar
    S přestěhováním do většího prostoru přichází i nový Fresh Bar, kde si budete moci dopřát čerstvou kávu, domácí snacky a osvěžující smoothie.

  6. Kreditové karty namísto permanentek
    Pro naše věrné klienty chystáme kreditovou kartu s mnoha výhodami. Již zakoupené papírové permanentky budou nadále platné do data jejich expirace.

  7. Bezplatná výměna prostěradla a osušky
    Během vaší návštěvy vám bezplatně vyměníme 1 ks prostěradla nebo osušky.

  8. Online rezervace
    Brzy budete moci pohodlně rezervovat wellness, masáže a další procedury online. Připravujeme pro vás jednoduchý a efektivní rezervační systém.