Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Přeskočit na obsah
571 648 343 Dárkové poukazy Rezervace

4. 2. 2024

Otevření venkovní wellness zóny v Horalu – Opening 15. února

V Horalu to poslední dny opravdu žije a tikají nejen hodiny, ale i naše srdce. Finišujeme poslední úpravy a s radostí oznamujeme, že nová venkovní wellness zóna je téměř připravena otevřít své brány. 

Otevření venkovní wellness zóny v Horalu – Opening 15. února

Datum, které si nenechte ujít, je čtvrtek 15. února 2024 od 14:00 hodin. Připravte se na nezapomenutelný zážitek plný překvapení!

Naše nová venkovní wellness zóna byla vytvořena s láskou a pečlivostí, s cílem poskytnout Vám, našim hostům, maximální pohodlí a relaxaci. Věříme, že se zamilujete do každého detailu stejně jako my.

Jednou z hlavních aktrakcí nové wellness zóny jsou tři unikátní sauny. Ponořte se do atmosféry parní sauny, kde vás unesou relaxační tóny hudby a nádherný výhled na jezírko. Pro milovníky medu je tu speciální medová sauna, kde ochutnáte, jak život dokáže být sladký.

Milovníci autentického saunového rituálu se mohou těšit na finskou saunu s pravidelnými saunovými ceremoniály - rozvrh budeme zveřejňovat brzy.

Připravili jsme také více místa k odpočinku. Odpočívárna s hvězdnou oblohou a krbem vytváří jedinečnou atmosféru k odpočinku. Ochlazovací jezírko a venkovní vířivka pak poskytnou osvěžení a prohřátí kostí pod širým nebem.

Pro ty, kteří preferují klidnější prostředí, jsou k dispozici další dvě relaxační zóny. V hale před recepcí si můžete vychutnat kávu a objednat si lehké občerstvení z fresh baru. Druhou možností je lounge nad recepcí, kde se pohodlně usadíte třeba s knížkou v ruce do stylových křesílek a necháte se hýčkat.

Už je to 24 let od prvního otevření Horalu a čeká nás další kapitola.

Bude nám ctí, když budete mezi prvními, kteří vyzkoušejí novou relaxační perlu na cestě za naším snem.

Věříme, že díky Vaším připomínkám a přáním , které jsme dlouhodobě zaznamenávali, se nám podařilo vytvořit to pravé místo pro odpočinek.

S novým wellness přichází i další změny a novinky

  1. Nová otevírací doba Wellness
    První den ještě od 14:00 hod., ale hned ten druhý, tj. od 16.2. můžete začít svůj den relaxací, navštívit nás během dne nebo si dopřát večerní odpočinek, protože wellness bude otevřeno denně od 10:00 hod. do 22:00 hod. Tato změna platí jak pro ubytované hosty, tak i pro veřejnost.

  2. Sjednocená otevírací doba bazénu
    Bazén bude k dispozici každý den od 8:00 do 22:00 hod. Sjednotili jsme otevírací dobu pro hotelové hosty i veřejnost, abyste mohli plavat a relaxovat ve vodě podle svého rozvrhu.

  3. Saunové ceremoniály
    Naši saunéři pracují na svých playlistech, aby obohatili váš saunový zážitek něčím novým. Brzy zveřejníme rozvrh saunových ceremoniálů a jedna zpráva pro největší saunové nadšence- hledáme členy do týmu saunérů (více v sekci kariéra).

  4. Platíte pouze za čas strávený v areálu wellness
    Čas v šatnách nepočítáme. S instalací turniketů přichazí i nový režim počítání minut. Základní vstup je stále na 2 hodiny, následně se započítává každá další čtvrt hodina. 

  5. Fresh Bar
    S přestěhováním do většího prostoru přichází i nový Fresh Bar, kde si budete moci dopřát čerstvou kávu, domácí snacky a osvěžující smoothie.

  6. Kreditové karty namísto permanentek
    Pro naše věrné klienty chystáme kreditovou kartu s mnoha výhodami. Již zakoupené papírové permanentky budou nadále platné do data jejich expirace.

  7. Bezplatná výměna prostěradla a osušky
    Během vaší návštěvy vám bezplatně vyměníme 1 ks prostěradla nebo osušky.

  8. Online rezervace
    Brzy budete moci pohodlně rezervovat wellness, masáže a další procedury online. Připravujeme pro vás jednoduchý a efektivní rezervační systém.